dscn3370Već 22 godine se aktivno bavim zdravim stilovima života i makrobiotičkom ishranom. Kročivši na stazu koja je značila životno opredeljenje, doslednost, nepokolebljivu žeđ za znanjem i upoznavanjem sebe, shvatila sam da ne postoji zdravstveni problem koji nije do nas i našeg odnosa prema sebi. Uspela sam da ostvarim sve što sam želela: da rešim hormonalni disbalans, oslobodim se bolova, alergijskih reakcija, manjka energije… Došla sam do zaključka da naše telo ( kada nije u balansu ) utiče na naša emotivna stanja pa tako i na našu psihu. Čovek koji nije apsolutno zdrav, pun snage i radne sposobnosti, čovek koji nema motivaciju i ne ustaje ujutru sa nestrpljenjem da nastavi svoje poslove – ne može se nazvati zdravim čovekom. Zdrava osoba je radosna i puna elana. Zdrava osoba je zadovoljna i srećna!

U svom dugogodišnjem radu na svom zdravlju eksperimentisala sam na svim poljima. Isprobala sam sve moguće dijete, tehnike, vežbe ( fizičke i mentalne ) i na ovom blogu baviću se isključivo recepturama, temama i tehnikama koje su meni donele najviše dobra u najkraćem mogućem roku. 

Od 2004. bavim se istraživačkim radom nad misaonim procesima, kao i programima razvoja svesti te njihovom uticaju na naša emotivna stanja a tako i na ceo naš život.

I za kraj, kao zaključak – držite se sentence:

Zdravlje je blagoslov koji treba negovati…